Γενικοί Όροι Συναλλαγών

Ο παρών ιστότοπος ανήκει στην εταιρεία με επωνυμία COMMERCIAL IMPORTING LINEA S.A. (ΑΦΜ 095283392, ΔΟY ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ) που εδρεύει στην Αθήνα επί της οδού Σέκερη 6, τ.κ. 10674 στο Κολωνάκι.

Οι παρόντες Γενικοί Όροι Συναλλαγών έχουν σκοπό να διατυπώσουν, κατά τρόπο σαφή, ευκρινή και κατανοητό – τηρουμένης της αρχής της καλής πίστης και των διατάξεων που διέπουν το κύρος των δικαιοπραξιών- τους όρους που διέπουν και ρυθμίζουν τις σχέσεις της Εταιρείας με τον εκάστοτε επισκέπτη ή/και πελάτη του site ή/και της Boutique, σύμφωνα με την οικεία νομοθεσία για την προστασία των καταναλωτών, και την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, ως ισχύουν σήμερα.

Πριν προχωρήσετε στην περιήγησή σας εντός του site ή της Boutique μας, παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει πλήρως τους παρόντες Γενικούς Όρους Συναλλαγών και ότι τους αποδέχεστε, καθώς οποιαδήποτε χρήση ή/και συναλλαγή σας εφεξής με την Εταιρεία, συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή σας αυτών των Όρων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η διαχείριση και προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων διέπεται από τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και της Πολιτικής Cookies και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Για την ενημέρωσή σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, την επεξεργασία που τυγχάνουν από την COMMERCIAL IMPORTING LINEA S.A.  και τους σκοπούς αυτής, τους αποδέκτες αυτών και άλλων συναφών πληροφοριών που αφορούν στην προστασία και στην ασφάλειά τους, παρακαλούμε όπως προβείτε στo σχετικό σύνδεσμο, προκειμένου να διαβάσετε τους σχετικούς αυτούς όρους.

 1. Πολιτική Τιμών

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

 1. Μέθοδοι Αγοράς

2.1 – Τηλεφωνική Παραγγελία

Ο Πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει τηλεφωνική παραγγελία στα τηλέφωνα της Εταιρίας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από τις 10:00 έως τις 18:00 και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 20:00.

2.2 – Ηλεκτρονική Παραγγελία

Ο Πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει τις αγορές του μέσω email και μέσω What’s App.

2.3 – Αγορές στην Boutique

Ο Πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει απευθείας τις αγορές του στην Boutique της Εταιρείας στις παραπάνω προαναφερθείσες ημέρες και ώρες.

 

 1. Τρόποι Πληρωμής

Ο πελάτης δύναται να καταβάλει το τίμημα για την πώληση των προϊόντων καθώς και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Μέσω πιστωτικής κάρτας

Η Boutique δέχεται τις πιστωτικές κάρτες τύπου VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON, AMERICAN EXPRESS και MAESTRO. Η εξόφληση του τιμήματος γίνεται μόνο εφάπαξ. Ο πελάτης ευθύνεται για την σωστή αναγραφή και το αληθές των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας και η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

3.2        –  Τοις μετρητοίς

Ο Πελάτης δύναται να εξοφλήσει τοις μετρητοίς το οφειλόμενο ποσό για την αγορά του, εφόσον αυτό δεν υπερβαίνει σε ύψος το ποσό των 499 €, στο ταμείο της Boutique .

 • –  Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο Πελάτης δύναται να εξοφλήσει το τίμημα της αγοράς του μέσω κατάθεσης του ποσού σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Εταιρείας:

Τράπεζα: Πειραιώς

ΙΒΑΝ: GR62 0172 0500 0050 5001 5196 187

 

Τράπεζα: Εθνική

IBAN: GR 12 0110 0400 0000 0404 7397 106

 

ΤΡΑΠΕΖΑ : Alpha Bank

IBAN : GR95 0140 1240 1240 0232 0000 419

 

Δικαιούχος: COMMERCIAL IMPORTING LINEA S.A.

Κατά την κατάθεση ο Πελάτης θα πρέπει να αναγράψει στις πληροφορίες προς τον δικαιούχο απαραιτήτως το ονοματεπώνυμό του. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα της αγοράς του αποστέλλονται αφού εμφανιστεί η κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας.

 • –  Με PayPal

Ο Πελάτης δύναται να εξοφλήσει το τίμημα της αγοράς του με χρέωση του λογαριασμού του στο PayPal. Η χρέωση του PayPal λογαριασμού γίνεται όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία και ο Πελάτης λάβει το επιβεβαιωτικό email.

3.5       –  Με την υπηρεσία Pay by Link

Ο Πελάτης δύναται να εξοφλήσει το τίμημα της αγοράς του μέσω του link πληρωμής που θα λάβει από την εταιρία, με το οποίο μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της ADYEN.

 1. Τρόποι Αποστολής
  • Μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών

Για την Αττική η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν από οδηγό της εταιρείας μας. Για τις περιοχές εκτός Αττικής η αποστολή γίνεται με συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, δωρεάν, ενώ για αποστολές εκτός Ελλάδος η δαπάνη βαρύνει τον Πελάτη.

Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Η παράδοση της παραγγελίας ενδέχεται να καθυστερήσει σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων. Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (φυσικών καταστροφών, πολεμικών ή πολιτικών αναταραχών, κτλ.) ή λόγω υπαιτιότητας της εταιρείας ταχυμεταφορών .

 

 • Με παραλαβή από την Boutique

Ο Πελάτης δύναται να παραλάβει την παραγγελία του από την Boutique της Εταιρείας που βρίσκεται στην Αττική, στην οδό Σέκερη 6, 10674 στο Κολωνάκι, με ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα / Τετάρτη / Σάββατο – 10:00-18:00

Τρίτη / Πέμπτη / Παρασκευή – 10:00-20:00

 

 1. Επιστροφή προϊόντων

Ο Πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής των αγορών του εντός (30) ημερών. Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν, να μην έχουν υποστεί ζημιά / φθορά, χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.

Τα εμπορεύματα επιστρέφονται στην τιμή αγοράς τους και δεύτερη αλλαγή δεν είναι δυνατή.

Τα προϊόντα αποστέλλονται προς επιστροφή με ευθύνη και δαπάνη του πελάτη μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών της επιλογής του. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι ευθύνη του Πελάτη μέχρι να παραληφθούν από την Εταιρεία. Ο Πελάτης οφείλει να βεβαιωθεί ότι είναι συσκευασμένα με επιμέλεια και δεν μπορούν να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους.

Οι αγορές που έχουν αποσταλεί ως δώρα μπορούν να ανταλλάσσονται με άλλα προϊόντα, αλλά δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με μετρητά.

Σε περίοδο εκπτώσεων, τα εκπτωτικά είδη δεν αλλάζονται.

Για λόγους υγιεινής τα καλσόν καθώς και τα μαγιό στα οποία έχει αφαιρεθεί το προστατευτικό αυτοκόλλητο κάλυμμα, δεν αλλάζουν.

Επιστροφές που θα λαμβάνονται εκτός των ορίων της πολιτικής της Εταιρείας δεν θα γίνονται δεκτές.

5.1 – Δικαίωμα υπαναχώρησης (μόνο για αγορές εκτός καταστήματος)

Εντός 14 ημερών από την ημέρα που παρέλαβε ο Πελάτης την παραγγελία, έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση πωλήσεως και να ζητήσει όχι μόνο αντικατάσταση του προϊόντος ή έκδοσης πιστωτικού τιμολογίου, αλλά και επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται με την ίδια μέθοδο πληρωμής με αυτήν που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά. Σε περίπτωση που ασκηθεί το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητηθεί επιστροφή του τιμήματος, αυτό θα πιστωθεί στον λογαριασμό του Πελάτη εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από την Εταιρεία. Δεν μπορεί να ασκηθεί το δικαίωμα της υπαναχώρησης για προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή.

 1. Ακύρωση παραγγελίας

Ο Πελάτης έχει τη δυνατότητα ακύρωσης ή μεταβολής της παραγγελίας του, ενημερώνοντάς την Εταιρεία τηλεφωνικά ή με email.

 1. Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιεί ο Πελάτης με την Εταιρεία διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια Δικαστήρια είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας.