Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 

Για εμάς, στην εταιρία COMMERCIAL IMPORTING LINEA S.A., η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Έτσι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας το γεγονός ότι έχετε έντονο ενδιαφέρον για τα προσωπικά σας δεδομένα και είσαστε ενήμεροι για την επεξεργασία τους.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για λογαριασμό σας, πώς τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε, καθώς και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Σκοπός της Δήλωσης είναι η ενημέρωσή σας για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί μια συνεχή ευθύνη, θα ενημερώνουμε και θα τροποποιούμε ανά διαστήματα την παρούσα Δήλωση. Έτσι, σας παρακαλούμε να επισκέπτεσθε κατά διαστήματα τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να βεβαιώνεστε ότι είστε ενήμεροι  και ικανοποιημένοι με τυχόν αλλαγές.

 

  1. Ποιοι είμαστε

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην εμπορία ειδών ένδυσης & λοιπών συναφών ειδών.

 

 

  1. Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς;

Η παροχή των παρακάτω προσωπικών δεδομένων δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωτική. Ωστόσο η μη παροχή των δεδομένων τα οποία έχουν χαρακτηρισθεί ως υποχρεωτικά, θα εμποδίζει την εκ μέρους μας παροχή της συμβατικής υπηρεσίας. Η μη παροχή των λοιπών, μη υποχρεωτικών, προσωπικών δεδομένων σε καμία περίπτωση δεν δύναται να επηρεάσει την εκ μέρους μας παροχή των υπηρεσιών.

 

Ι.   Για τις Επισκέψεις σας στο site μας.

 

  1. Βάσει της διεύθυνσης αυτής και της χρήσης cookies έχουμε τη δυνατότητα να σας προτείνουμε περιεχόμενο συναφές με τα ενδιαφέροντά σας.

Χρησιμοποιούμε cookies, δηλαδή αρχεία κειμένου μικρού μεγέθους, με πληροφορίες για τη χρήση της Ιστοσελίδας μας, που αποθηκεύονται στον Φυλλομετρητή (Browser) της συσκευής σας (Ηλεκτρονικός Υπολογιστής, Έξυπνη Κινητή Συσκευή) και διευκολύνουν την περιήγησή σας στo site, την παροχή των εξατομικευμένων υπηρεσιών μας, καθώς και την παροχή διαφημιστικού περιεχομένου σχετικού με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας, ενώ συγκεντρώνουν γενικά στοιχεία για τη χρήση και την απόδοση του Site που μας βοηθούν να βελτιώνουμε την εμπειρία σας.

Η εταιρεία μας επιτρέπει στα Google Analytics και μόνο την εγκατάσταση των Cookies που χρησιμοποιούμε. Στην περίπτωση που μέσω των διαδικτυακών μας τόπων εισέρχεστε σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων ή συνδέεστε με φορείς κοινωνικής δικτύωσης (Instagram, facebook), θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι τρίτοι αυτοί διαδικτυακοί τόποι ή φορείς, ενδεχομένως να εγκαθιστούν cookies αμέσως μόλις πατήσετε το σχετικό σύνδεσμο, τα οποία και βρίσκονται εκτός του πεδίου ελέγχου μας. Συνεπώς διέπονται από την αντίστοιχη ξεχωριστή πολιτική cookies του καθενός που τα εγκαθιστά.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να Διαγράψετε τα cookies από τον υπολογιστή σας. Η διαγραφή τους ενδέχεται να επηρεάσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στην επόμενη επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα μας.

Τα cookies χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Λειτουργικά Cookies (Άρθρο 6 (1) β GDPR):

Είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του site μας. Σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μας, ενώ χωρίς τη χρήση τους, ενδέχεται να επηρεαστεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.  

  • Cookies Επιδόσεων (Άρθρο 6 (1) στ GDPR):

Χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση των επιδόσεων της Ιστοσελίδας και συλλέγουν πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται, καθώς και για τυχόν σφάλματα που προκύπτουν.

  • Cookies Στόχευσης / Διαφήμισης (Άρθρο 6 (1) α GDPR):

Χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου που ταιριάζει στα ενδιαφέροντά σας, την προβολή στοχευμένων διαφημιστικών μηνυμάτων και προσφορών και την μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών.

 

ΙI.  Για την Φόρμα Επικοινωνίας

 

Προσφώνηση.            Συλλέγουμε τον τίτλο Προσφώνησής σας για λόγους Επικοινωνίας.

 

 

Όνομα και Επώνυμο.  Συλλέγουμε το Όνομα και το Επώνυμό σας, για να δημιουργήσουμε το Προσωπικό σας Profile, καθώς και για λόγους Επικοινωνίας.

 

 

Τηλέφωνο.                  Συλλέγουμε το Τηλέφωνό σας, ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, εάν χρειαστεί.

 

 

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Συλλέγουμε τη διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου σας για άμεση επικοινωνία, αποστολή ενημερωτικού υλικού εάν το επιλέξετε καθώς και για αποστολή Ηλεκτρονικών Προσκλήσεων σε Εκδηλώσεις της Linea Piu.

 

 

Διεύθυνση.                  Συλλέγουμε την Διεύθυνση Κατοικίας σας, ώστε να σας αποστείλουμε Ενημερωτικό ή Διαφημιστικό Υλικό εάν χρειαστεί, καθώς και Προσκλήσεις σε Εκδηλώσεις της εταιρείας μας.

 

 

Τ. Κώδικας – Χώρα.     Συλλέγουμε τον Ταχυδρομικό σας Κώδικα και την Χώρα Κατοικίας σας, ώστε να συμπληρώσουμε την Διεύθυνσή σας.

 

 

 

Επιθυμητός Τρόπος Επικοινωνίας. Σας ζητάμε να μας ορίσετε τον ή τους τρόπους που θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας (με Ηλεκτρονική Αλληλογραφία, τηλεφωνικά ή μέσω Instant Messaging).

 

 

Social Media.              Συλλέγουμε την διεύθυνση της σελίδας σας στους Ιστοτόπους Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook και Instagram ώστε να σας καλέσουμε και να συνδεθούμε ηλεκτρονικά μαζί σας.

 

 

  1. Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν εκφράζετε το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες μας, όταν σας παρέχουμε απευθείας τις υπηρεσίες μας, όταν εισάγετε τα δεδομένα σας διαδικτυακά, όταν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας.

 

 

  1. Ποιος άλλος είναι αποδέκτης των προσωπικών σας δεδομένων;

Δεν διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, παρά μόνο σε αυτούς  με τους οποίους συνεργαζόμαστε και που είναι απαραίτητοι ή διευκολύνουν την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία, δηλαδή άλλη από το σκοπό της διαβίβασης σύμφωνα με τα παραπάνω.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας, χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους, όπως την εταιρεία E-Productions, η οποία παρέχει υπηρεσίες για λογαριασμό μας. Για παράδειγμα, διατηρούμε το δικαίωμα όπως για τους σκοπούς που αναφέρονται στην επόμενη παράγραφο (Παράγραφος 5), να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε υπηρεσίες προώθησης και marketing τόσο της επιχείρησής μας όσο και των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας. Ενημερώνουμε ότι οι ως άνω κατηγορίες αποδεκτών των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας και άρα ως τέτοιοι δεν προβαίνουν σε καμία επεξεργασία των δεδομένων σας πέραν των ανωτέρω σκοπών διαβίβασης.

Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία μας δε θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/χρηστών του δικτυακού της τόπου σε τρίτους, εκτός από τους ως άνω αναφερόμενους, χωρίς τη συγκατάθεση του επισκέπτη/χρήστη, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Σε κάθε περίπτωση η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση, συμπεριλαμβανομένων των εργαζόμενων μας στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται.

 

  1. Γιατί χρησιμοποιούμε (επεξεργαζόμαστε) τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η Εταιρεία συλλέγει, τηρεί και επεξεργάζεται μόνο τα προσωπικά δεδομένα που είναι τα Ελάχιστα και Απολύτως Αναγκαία για την επίτευξη του εκάστοτε σκοπού επεξεργασίας.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:

 

  1. Για το σκοπό της εκτέλεσης της παραγγελίας των προϊόντων / υπηρεσιών μας, δηλαδή για την παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών μας προς εσάς, ο οποίος βασίζεται στη σύναψη και εκτέλεση σύμβασης ή -κατόπιν ρητού αιτήματός σας- σε προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη σύναψη και εκτέλεση σύμβασης.

 

  1. Για την κατάρτιση προφίλ κατόπιν χορήγησης της συγκατάθεσής σας με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων.

 

  • Για την ανάλυση μέσω στατιστικών διαδικασιών με στόχο τη δημιουργία και παροχή  εξατομικευμένων προσφορών.

 

  1. Για περιπτώσεις που η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς έννομων συμφερόντων μας ή για σκοπούς συμμόρφωσής μας προς την Εθνική ή/και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

 

  1. Πόσο διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Για το σκοπό εκτέλεσης της παραγγελίας των προϊόντων / υπηρεσιών μας, θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την περίοδο που κρίνεται απολύτως απαραίτητη για την εκπλήρωση αυτού ακριβώς του σκοπού και για την πληρέστερη ικανοποίηση αιτημάτων σας σε σχέση με την  εκάστοτε παραγγελία.

Για τους σκοπούς Direct Marketing / Προωθητικών Ενεργειών, θα διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για επτά (7) έτη κατά τα οποία διατηρείται όλα τα δικαιώματα που αναφέρονται στο υπ’ αριθμόν 8 στοιχείο της παρούσας δήλωσης. Εάν μετά το πέρας της επταετίας δε δώσετε την επανασυγκατάθεσή σας για τη διατήρηση των δεδομένων, αυτά διαγράφονται.

Η εταιρεία μας δύναται να συνεχίσει να αποθηκεύει τα  προσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εάν αυτό είναι απαραίτητο, για την προστασία των εννόμων συμφερόντων της σε σχέση με πιθανή ευθύνη που σχετίζεται με την παροχή της Υπηρεσίας.

 

  1. Εγγυήσεις που λαμβάνουμε για την προστασία των δεδομένων σας

Όταν μας χορηγείτε τα προσωπικά σας δεδομένα λαμβάνουμε μέτρα, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι αυτά τηρούνται και διαχειρίζονται με ασφάλεια. Προκειμένου να προστατευθούν τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε επαρκή Φυσικά, Τεχνικά και Οργανωτικά Μέτρα προστασίας τους. Ενημερώνουμε και ελέγχουμε την τεχνολογία ασφαλείας που χρησιμοποιούμε σε διαρκή βάση. Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε εκείνους μόνο τους εργαζόμενους και στα καταστήματα του δικτύου μας, τα οποία χρειάζεται να γνωρίζουν τα δεδομένα αυτά, προκειμένου να σας παρέχουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που επιθυμείτε.
Επιπλέον εκπαιδεύουμε όλους τους εργαζόμενους ως προς τη σημασία της εμπιστευτικότητας και διατήρησης του απορρήτου και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων. Μεταξύ άλλων έχουμε εφαρμόσει τα παρακάτω τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και διαδικασίες, για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, παράνομη επεξεργασία ή μεταβολή:

  • Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα περιορίζεται μόνο στον αριθμό των εξουσιοδοτημένων ατόμων για τους συγκεκριμένους σκοπούς
  • Στα συστήματα IT που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία των δεδομένων διασφαλίζεται η πρόσβαση μόνο από εξουσιοδοτημένα προς τούτο άτομα
  • Η πρόσβαση στα εν λόγω συστήματα IT παρακολουθείται προκειμένου να εντοπισθεί και αποτραπεί άμεσα η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση
  • Χρήση πληροφοριακών συστημάτων και προγραμμάτων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν εγκατασταθεί κατά τρόπο που ελαχιστοποιεί τη χρήση προσωπικών δεδομένων ή/και δεδομένων εξακρίβωσης ταυτότητας του χρήστη·
  • Υιοθέτηση επιμέρους διαδικασιών διατήρησης προσωπικών δεδομένων και ασφαλούς διαγραφής/καταστροφής τους·
  • Περιοδικός έλεγχος (ανά έτος) και απενεργοποίηση μη ενεργών λογαριασμών

 

  1. Τα δικαιώματά σας

Μπορείτε να ασκήσετέ τα παρακάτω δικαιώματα σύμφωνα με τους όρους και τις ειδικότερες προβλέψεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679:

 

  1. Δικαίωμα Πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία επεξεργαζόμαστε, καθώς και σε πληροφορίες που αφορούν την επεξεργασία τους.

 

  1. Δικαίωμα Διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, δηλαδή το δικαίωμα διόρθωσης τυχόν ανακριβών στοιχείων.

 

  • Δικαίωμα Αντιτάξεως στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν υπάρχει έννομο συμφέρον, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός σας για αντίρρηση στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία των δεδομένων σας και επεξεργασία αυτών για σκοπούς εμπορικής προώθησης.

 

  • Δικαίωμα Περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, το οποίο σημαίνει να ζητήσετε την αναστολή αυτής, εφόσον αμφισβητείται από εσάς η ακρίβεια των δεδομένων, έχετε αντιρρήσεις ως προς την επεξεργασία τους ή συντρέχει άλλος προβλεπόμενος στην σχετική Ελληνική ή Ευρωπαϊκή Νομοθεσία περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων λόγος.

 

  1. Δικαίωμα να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία μας έχετε χορηγήσει με τη συγκατάθεση σας, ώστε να τα χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε αλλού.

 

  • Δικαίωμα Διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση κατόπιν σχετικού αιτήματός σας, υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική κείμενη Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων.

 

  • Δικαίωμα Ανάκλησης της συγκατάθεσης. Στις περιπτώσεις που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βασιζόμενοι στη συγκατάθεσή σας, έχετε επίσης το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αλλάξετε το βαθμό συγκατάθεσης που έχετε παραχωρήσει, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.

 

  • Δικαίωμα Ενημέρωσης για περιστατικά παραβίασης.

 

  1. Δικαίωμα Υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σε περίπτωση παράνομης επεξεργασίας των δεδομένων σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.dpa.gr/.

 

  1. Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων εκτός της ΕΕ

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς δε διαβιβάζονται, ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

  1. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τη χρήση cookies από εμάς ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

 

  1. Πληροφορίες Έκδοσης – Αλλαγές και Ενημερώσεις

Η παρούσα Δήλωση ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 15 Νοεμβρίου 2018.

Διατηρούμε τη δυνατότητα να τροποποιούμε και να επικαιροποιούμε την παρούσα Δήλωση, είτε συνολικά είτε εν μέρει, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Οποιαδήποτε τροποποίηση στην παρούσα θα ισχύει ευθύς αμέσως μόλις η τροποποιημένη Δήλωση αναρτηθεί στο Δικτυακό τόπο. Ταυτόχρονα θα υπάρχει ένδειξη στην αρχική μας ιστοσελίδα που θα επισημαίνει την αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το Δικτυακό Τόπο και τις υπηρεσίες του, αφού έχουν γίνει τροποποιήσεις σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα θεωρείται ότι αποδέχεστε αυτές τις τροποποιήσεις. Εάν δε συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Δήλωσης όπως δύναται να τροποποιείται, είτε στο σύνολο είτε εν μέρει, πρέπει να παύσετε τη χρήση του Δικτυακού τόπου. Μπορεί να στέλνουμε περιοδικά email προκειμένου να υπενθυμίζουμε τις αλλαγές και τις ενημερώσεις της παρούσας Δήλωσης, αλλά θα πρέπει να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας συχνά για να ενημερώνεσθε για την τρέχουσα και ισχύουσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

 

Κάθε αλλαγή της παρούσας Δήλωσης θα αναρτάται αμέσως εδώ.